Vida Vahva Suomalainen MultiDuo, 60 tabl – Markkinoiden vahvin monivitamiini- ja hivenainevalmiste

Vitamiinien saanti saattaa jäädä alle suositusten: sairauden aikana, toipilaana erityisruokavaliota noudatettaessa, laihdutettaessa tai kun ruokavalio on muuten yksipuolinen. Vahvassa Vida MultiDuo -monivitamiinissa on yhteensä 20 vitamiinia ja hivenainetta. Talvikauden tehotuote!

Suomessa Kehitetty ja valmistettu.

Yhdestä päivittäisestä MultiDuosta saat mm.

• runsaasti kaikkia B-ryhmän vitamiineja
• C-vitamiinia 150 mg
• D3-vita3miinia 20 µg
• sinkkiä 20 mg
• magnesiumia 120 mg.

Ainesosat: Täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, hydroksipropyylimetyyliselluloosa, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), magnesiumoksidi, kalsium L-askorbaatti, nikotiiniamidi, DL-alfa-tokoferyyliasetaatti, kalsiumpantotenaatti, syanokobalamiinivalmiste, sinkkioksidi, mangaaniglukonaatti, tiamiinimononitraatti, riboflaviini, pyridoksiinihydrokloridi, paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), seleenimetioniini, beetakaroteenivalmiste, kolekalsiferolivalmiste, kupariglukonaatti, kosteudensäilyttäjä (glyseroli), pteroyylimonoglutamiinihappo, kromipikolinaatti, natriummolybdaatti, D-biotiini, kaliumjodidi.

Käyttöohje: 1 tabletti päivässä. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota.

Säilytys: Kuivassa paikassa

Pakkauskoko: 60 tablettia