Vähemmän sokeria, enemmän proteiinia

Leader Foods laajentaa patukkavalikoimaansa ja tuo markkinoille uudet vähäsokeriset proteiinipatukat, joiden proteiinipitoisuus on huimat 40-50 %. Nämä herkulliset patukat maistuvat hyvältä ja niissä on ihanan pehmeä koostumus, mutta vain 1-2 g sokeria. Patukkaan on myös lisätty ihmiselle välttämättömiä BCAA-aminohappoja, valiinia, leusiinia ja iso-leusiinia, vapaassa muodossa. Ne edesauttavat lihaskudoksen hyvinvointia, kehittymistä ja palautumista.

40 % ja 50 % Protein + BCAA -patukat vastaavat kasvavaan trendiin karsia ylimääräinen ja lisätty sokeri ruokavaliosta. Monet tuotteet, kuten proteiinipatukat, sisältävät proteiinin lisäksi runsaasti sokeria. Monen proteiinipatukan kohdalla sokeria ja hiilihydraatteja onkin patukassa jopa enemmän kuin itse proteiinia. Samalla kuin tankkaamme itseemme proteiinia, tankkaamme myös huomaamatta suuret määrät sokeria. Ja mitä enemmän ihminen sokeria syö, sitä enemmän elimistö väittää meidän sokeria tarvitsevan. Elimistömme eivät vielä joudu pulaan satunnaisella herkuttelulla, mutta nykyinen sokerin liikakulutus on varma tapa vaikuttaa heikentävästi suoliston bakteerikantaan, tulehdustilan, liikalihavuuden ja muiden terveysongelmien syntyyn.

FUNKTIONAALISTA TUKEA RUOKAVALIOON

 

40 % ja 50 % Protein + BCAA -patukat ovat funktionaalisia välipaloja, joissa yhdistyvät vähäsokerisuus, korkea proteiinipitoisuus ja gluteenittomuus. 40 % ja 50 % Protein + BCAA -patukat soveltuvat erityisesti:

  • kuntosaliharjoittelijoille
  • juoksijoille
  • muille aktiiviliikkujille
  • kaikille niille, jotka etsivät helppoa ja vähäsokerista tapaa lisätä päivittäistä proteiininsaantia

 

HERKULLISET MAKUVAIHTOEHDOT

 

Leaderin patukat ovat tunnettuja hyvästä maustaan, eivätkä nämäkään uutuudet tuota pettymystä! 40 % ja 50 % Protein + BCAA patukoista on molemmista saatavilla kaksi laadukasta proteiinia sisältävää, herkullista makua:

40 % Protein + BCAA Coconut 68 g

40 % Protein + BCAA Peanut Butter 68 g

 

50 % Protein + BCAA Vanilla Yoghurt 55 g

50 % Protein + BCAA Caramel 55 g

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lue lisää tuotteista täältä >>>

Uudet 40 % ja 50 % + BCAA -proteiinipatukat saatavilla hyvinvarustetuista päivittäistavarakaupoista ja erikoisliikkeistä.