Herkullinen Uutuus kaupoissa

Täydellinen suklaanautinto

Suklaa on maineensa veroinen nautinto, kun sen raaka-aineet ovat puhtaita, alkuperäisiä ja prosessoimattomia sekä valmistus tapahtuu oikein.

Raaka kaakao sisältää ainesosia ja molekyylejä, jotka lisäävät kehomme hyvän olon hormonien tuotantoa, kohottaa mielialaa ja tuovat virkeyttä kuten kahvi, mutta luonnollisesti. Raaka kaakao sisältää muiden molekyylien lisäksi paljon ravintokuitua, vitamiineja kuten C- ja B-vitamiineja sekä kivennäisaineita kuten magnesiumia, kaliumia, sinkkiä ja rautaa. Antioksidantteja raaka kaakaossa on n. 10 % kaakaon painosta, mikä on n. 10 krt. enemmän kuin esimerkiksi mustikassa.

Leaderin Raw Choco raakasuklaat tarjoavat tämän alkuperäisen raaka-aineen luonteen ja ominaisuudet, jotka yleensä tuhoutuvat korkeiden valmistuslämpötilojen ja prosessoinnin yhteydessä. Leaderin Raw Choco raakasuklaiden herkulliset maut on saatu aikaan luonnollisilla ainesosilla kuten inkiväärillä, chilillä ja marjoilla eikä niihin ole lisätty mitään ylimääräistä. Yhtenä makeuttajana on käytetty lucumaa, joka mangon tapainen trooppinen hedelmä.

Jos et ole tottunut raakasuklaan makuun, sinun on helppo aloittaa Leaderin Raw Choco-sarjasta, jotka valmistetaan Toholammilla, Suomessa.

Leaderin 70% kaakaota sisältävät Raw Choco -raakasuklaat saatavilla  80 g levyinä ja 34 g patukoina