So Lo Carb! gluteenittomat jellypatukat

Suomen suosituin proteiinipatukkasarja on saanut riveihinsä kolme gluteenitonta uutuuspatukkaa. Leaderin patukat ovat tunnettuja hyvästä maustaan ja nämäkään kolme uutuutta eivät tuota pettymystä! Ihania jellytäytteisiä herkkuja on saatavilla kolmessa eri maussa: sitruuna-inkivääri, mansikka ja mustikka.

Uutuudet täydentävät Leaderin gluteenitonta tuotetarjontaa. Myös edellinen So Lo-Carb! tuoteuutuus Nutmix on gluteeniton.

Suomessa on yli 30 000 diagnosoitua keliaakikkoa. Tutkimusten mukaan jopa 2 % väestöstä sairastaa keliakiaa. Noin kolmas osa sairastavista on diagnosoitu. On arvioitu, että yli 50 000 ihmistä sairastaa keliakiaa tietämättään. (Lähde: Yle Terveys / Etelä-Karjalan keliakiayhdistyksen puheenjohtaja Tuija Nyrhi ja Suomen Keliakialiitto).

 Uuden asetuksen mukaan ”gluteeniton” tuote voi sisältää joko pelkkiä luontaisesti gluteenittomia viljoja (esim. riisi, maissi, tattari ja hirssi) tai myös vehnätärkkelystä tai gluteenitonta kauraa. Gluteenittomana myytävän tuotteen gluteenipitoisuus tulee olla enintään 20 mg/kg. (Lähde: Keliakialiitto). Kaikki Leaderin gluteenittomat tuotteet on analysoitu akkreditoidussa ja riippumattomassa Eurofins-laboratoriossa. Tutustu tuotteisiin>>