Leader Foods Jääkiekkoliiton yhteistyökumppaniksi

Leader Foods Oy on Suomen Jääkiekkoliiton tuorein yhteistyökumppani. A-maajoukkuetta ja Nuorten maajoukkueita koskeva sopimus kattaa kauden 2016–17 ja sisältää option myös seuraavasta kaudesta.


– Suomen Jääkiekkoliitto on tehnyt vuosia hienoa työtä lasten ja nuorten jääkiekkoharrastuksen mahdollistamisessa. Kotimaisena yrityksenä koemme erittäin tärkeäksi tukea suomalaisten lasten ja nuorten urheilua ja olla mukana omalla osaamisalueellamme edistämässä nuorten urheilijoiden ja suomalaisten terveellisiä ruokailutottumuksia, Leader Foodsin toimitusjohtaja Janne Hakala kertoo.

– Suomessa valmistettavat laadukkaat, hyvinvointia ja jaksamista tukevat tuotteet sopivat mainiosti maajoukkueiden kumppaniksi. Leader Foods ja Jääkiekkoliitto haluavat molemmat olla oman alansa edelläkävijöitä ja edistää toiminnallaan suomalaisten terveyttä, Suomen Jääkiekkoliiton myynti- ja markkinointijohtaja Lassi Rönkkönen kertoo yhteistyön taustoista.

Suomen Jääkiekkoliitto on suuri suomalainen urheilujärjestö, jolla on noin 73.000 lisenssipelaajaa ja noin 200.000 aktiivista lajin harrastajaa. Valtaosa lajin harrastajista on lapsia ja nuoria, minkä vuoksi liiton toimintatavoille on asetettu korkeat laatukriteerit. Jääkiekkoliitto on yksi Suomen suurimmista nuorison kasvattajajärjestöistä, jonka tarkoituksena on tarjota kaikille suomalaisille mahdollisuus saada jääkiekosta lisäarvoa elämäänsä. Jääkiekkoliiton strategian päämääränä on jääkiekkoperheen monipuolinen kasvattaminen. Toimintaa ohjaavat arvot ovat kunnioitus, yhteisöllisyys, hauskuus ja erinomaisuuden tavoittelu. www.leijonat.fi & www.finhockey.fi

Lisätiedot:
Janne Hakala, toimitusjohtaja, Leader Foods Oy, p. 040 900 3863
Lassi Rönkkönen, myynti- ja markkinointijohtaja, Suomen Jääkiekkoliitto, p. 050 575 0212