BareBar – luonnollinen raakapatukka

BareBar on täysin lisäaineeton, gluteeniton ja laktoositon raakapatukka. BareBarit valmistetaan luonnon parhaista raaka-aineista; mehevistä taateleista, marjoista, hedelmistä ja siemenistä. Raaka-aineet ostamme kokonaisina ja kylmäpuristamme ne herkullisiksi patukoiksi omassa tehtaassamme Suomessa.

Patukat eivät sisällä eläinperäisiä raaka-aineita ja ne ovat laktoosittomia, gluteenittomia ja lisäaineettomia.

Puhdasta, käsittelemätöntä ruokaa

Puhdas ruoka luo perustan kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnille ja lapsena opitut ruokailutottumukset seuraavat meitä aikuisuuteen. Siksi BareBar on terveellinen vaihtoehto myös lapsille perinteisten makeisten ja muiden sokeristen välipalatuotteiden sijaan.

BareBar-sarjaan kuuluu 11 herkullista makua, joista kaksi on proteiinipitoista (12 g proteiinia). Proteiinilähteenä käytämme herne-, hamppu- ja riisiproteiinia.

Luonnon energiaa taatelista

Hyvänä energianlähteenä taatelit sopivat hyviksi hiilihydraatin lähteiksi ennen urheilusuoritusta tai kesken kiireisen päivän.

Taateli sisältää paljon kuituja, ja enemmän kaliumia kuin banaani. Taatelissa on myös runsaasti fruktoosia, kalsiumia, rautaa, fosforia, A-vitamiinia, D-vitamiinia, B1- ja B2-vitamiinia.

Tutustu tuotteisiin>>