Barebake – helppoa raakaleivontaa

Barebake-valmistuspakkaus tekee raakaleivonnasta huoletonta. Helppo ottaa mukaan, vaikka mökille. Ei kalliita raaka-aineostoksia, reseptien ja aineisten etsimistä eikä ylimääräisiä raaka-aineita lojumaan kaappeihin. Paketeissa on kaikki mitä onnistuneen raakakakun valmistukseen tarvitsee.

BAREBAKE-RAAKAKUT

Raakakakkujen mehevä pohja on helppo valmistaa pakkauksen mukana tulevista Barebar-raakapatukoista. Kakun makeus tulee taateleista ja lucumasta, Suklaaunelma-raakakakussa puhdas 70 % raakasuklaa tasapainottaa makean täytemassan makuja. Marjaunelma-raakakakkuun vain lisäksi vähän pakastemarjoja ja lopputuloksena on raikas, mehevä ja herkullinen raakakakku. Cashewpähkinät ja taatelit tekevät molempien raakakakkujen täytteistä kermaisen pehmeän. Pakkaukset ovat vegaanisia, gluteenittomia ja maidottomia.


RAAKALEIVONTA PÄHKINÄNKUORESSA

”Raaka”, tarkoittaa että raaka-aineiden valmistuslämpötila ei nouse yli 45 °C. Kakut ja leivonnaiset hyydytetään jääkaapissa tai pakastimessa, eikä uunia tarvita.

Raakaleivonnassa keskitytään maun ja ulkonäön lisäksi laadukkaisiin ja ravintoraikkaisiin raaka-aineisiin tyhjien kaloreiden sijaan ja siksi monet leivonnassa perinteisesti käytettävät ainekset korvataan muilla. Raakakakku sopii kaikkiin juhlapöytiin, koska se sopii useaan ruokavalioon.

Hurmaavat raakakakun valmistuspakkaukset

Barebake Suklaaunelma raakakakun valmistuspakkaus Barebake Marjaunelma raakakakun valmistuspakkaus
 Barebake Suklaaunelma
raakakakun valmistuspakkaus
 Barebake Marjaunelma
raakakakun valmistuspakkaus

 

Leivo & Jaa herkkusi #barebake