Eloisa Proteiinipuuro

Runsasproteiininen Eloisa pikapuuro on terveellinen aamupala. Saatavana kaksi herkullista makua: Kaneli-omena ja Vadelma.

 

Leader Foods Oy on tuonut Suomen puuromarkkinoille uuden runsasproteiinisen Eloisa-pikapuuron. Eloisa Proteiinipuurot on pakattu käteviin annospusseihin – ne on helppo valmistaa ja kantaa mukana. Uutuuspuuroa on saatavana kaksi herkullista makua – vadelma ja kaneli-omena. ”Eloisa on odotettu uutuus proteiinipitoisten elintarvikkeidemme joukossa,” kertoo Leaderin perustaja ja toimitusjohtaja Janne Hakala. ”Tuote eroaa markkinoiden muista annospuuroista huomattavasti korkeamman proteiinipitoisuutensa ansiosta.

Olemme myös onnistuneet nipistämään hiilihydraattien -erityisesti sokerin sekä rasvojen ja suolan osuutta puurossa. Muuten Eloisan ravintoarvot ovat vastaavat kuin perinteisissä annospuuroissa.” Riittävä proteiinin saanti tukee lihasten kasvua ja säilymistä läpi elämän. Proteiinin saannin merkitys kasvaa ihmisen ikääntyessä, jolloin syödyn ruoan määrä usein vähenee, mutta ravintoaineiden ja proteiinin tarve kasvaa. ”Noin 72 % suomalaisista syö säännöllisesti aamupalaa, joten halusimme tuoda markkinoille suomalaisille tutussa muodossa olevan proteiinipitoisen ja terveellisen aamupalan”, Hakala summaa. Tutustu tuotteisiin >>